© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

  W A T T P A D  

Wattpad is een gratis website/app waarop beginnende (en ook al wat gevorderde) schrijvers hun creaties (anoniem) kunnen vrijgeven.

Je krijgt er reacties van medeschrijvers en maakt er geweldige vrienden! Zelf kan je er ook talloze boeken terugvinden, waarmee je uren kan lezen! Als je veel van lezen en/of schrijven houdt raad ik je aan om eens een kijkje te nemen.

TIP: klik op de plaatjes om mijn verhaal te lezen.

Als een Droom
De Laatste Dans
Quotes & Gedichten

Ken je dat gevoel als je droomt?

Je wil iets schreeuwen, maar er komt geen geluid uit je keel. Dat je wil bewegen en wil rennen, maar je lijkt wel een standbeeld. Alsof je de controle over je lichaam kwijt bent. Wat nu als je daar niet meer uit kan ontwaken?

 

Amelia belandt na een verschrikkelijke gebeurtenis in coma. Het enige wat ze nog kan is luisteren, terwijl ze in het donker tast. Ze luistert naar de stem van de dokter, haar familie en mensen die haar kamergenoot komen bezoeken.

Op een dag komt een van die bezoekers op haar bed zitten en begint tegen haar te praten. Op slag is Amelia verliefd op de warme stem van de jongen en ze vindt het verschrikkelijk dat ze hem niet kan zien of iets kan terug zeggen.

Wordt Amelia ooit nog wakker, zodat ze de droomjongen kan ontmoeten?

© _SparklingStories_ Niets mag zonder mijn toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

De kans op een professionele opleiding in een Ierse dansschool. Voor de ene een droom die uitkomt, voor de ander iets vanzelfsprekend.

Het overkomt Violet, Delia en Luna. Als de meisjes elkaar ontmoeten merken ze dat ze allen erg verschillende karakters hebben, maar in de harde danswereld hebben ze elkaars steun en raad nodig.

Als er dan plotseling vreselijke dingen gebeuren wordt alles anders.

Wie vertrouw je en wie niet?

 

© _SparklingStories_ Niets mag zonder mijn toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

Hier breng ik verschillende tekstjes en hier en daar ook wel een gedichtje samen. Zo wordt dit beetje bij beetje een grote verzameling.

Ik upload hier heel regelmatig, omdat het meestal geen grote updates zijn. Sommige tekstjes zijn van mezelf, die ik zelf geschreven heb en anderen zijn tekstjes die ik heel mooi of grappig vond of dingen die raakte.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now