© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

De examens zijn (eindelijk) voorbij!

27.06.2019

Hey daar! Smelten jullie al weg bij deze hitte? Het kon niet duidelijker zijn: het is zomer! Mijn examens zitten erop, de vakantie is aantocht en ik ben helemaal happy! Tijd om even bij te praten, lees je gezellig mee?

 

EXAMENS

Ja, toch nog even terugkomen op die examens. Na vier weken van hard studeren en stress en nu de laatste dagen ook hitte, kon ik mijn examen periode maandag met een goed gevoel afsluiten. Het was om meer dan één reden pittig, maar uiteindelijk komt aan elke zware periode een eind. Het is nu nog even afwachten op de resultaten, die krijg ik pas volgende week. Dat vind ik eigenlijk wel prima, want dan kan ik nu nog een weekje zorgeloos genieten!

 

EN WAT NU?

Voorlopig ben ik nog een het recupereren van de voorbije weken, dus doe ik het nog rustig aan. En natuurlijk veel afspreken met vrienden om bij te praten na de laatste schoolweken en vóór iedereen weer op vakantie vertrekt. Over vakantie gesproken, ik ben nog druk de laatste dingen in huis aan het halen voor we vertrekken! Volgende week vertel ik nog wat meer over mijn vakantieplannen en verklap ik waar ik naartoe reis deze zomer! Maar ik kan alvast zeggen dat ik er héél erg naar uit kijk!

 

 

Ziezo, dat was even een korte update! En nu ga ik mijn laptop weer opbergen, want die heb ik de voorbije weken wel genoeg gezien en ga ik nog even genieten van dit heerlijke zonnetje! 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now