© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

5x Hier ben ik niet zo goed in | Deel 2

19.03.2019

 Alweer een hele tijd geleden schreef ik een blogpost over enkele dingen die ik NIET kan. In het teken van ook het niet-zo-perfecte-leven te tonen deel ik vandaag nogmaals vijf onnozelheden waar ik niet zo goed in ben. Lees je mee? 

 

 

FLUITEN |

Een klassieker: fluiten. Een heleboel mensen kunnen dit niet en de mensen die het wel kunnen, beweren bij hoog en bij laag dat IEDEREEN kan fluiten als je maar oefent. Ik denk echter dat het mij niet gegund is en ik denk niet dat ik ooit zal kunnen.

 

STERRETJES TEKENEN |

Het lijkt misschien heel stom, maar op een of andere manier lukt het mij niet om de vorm precies goed te krijgen. Jammer, want soms is het leuk om hier of daar te doodlen. Gelukkig kocht ik een tijd geleden sjablonen voor mijn bullet journal en daar zit een stervorm bij (lifesaver!).

 

ORIENTEREN |

Mijn vader heeft een zesde zintuig als het aankomt op oriëntatie. Waar we ook zijn, eender waar weet mijn vader waar we zijn en waar we heen moeten. Helaas, heb ik die genen niet overgenomen en vanaf dat ik ergens heen moet waar ik nog niet geweest ben, ben ik helemaal verloren! Toch iets om aan te werken...

 

BALLONNEN OPBLAZEN |

Dit vind ik stiekem zo gênant, maar het is mij dus nog nooit gelukt een ballon op te blazen. Ik maak mezelf wijs dat ik er niets aan kan doen en dat ik vast een kleine longinhoud heb en het daarom niet lukt. Maar de waarheid is gewoon dat ik de techniek maar niet onder de knie krijg, oeps!

 

REGELMATIG OP INSTAGRAM POSTEN |

Ik heb ontzettend veel bewondering voor mensen die regelmatig foto's of story's op Instagram plaatsen, want het lukt mij echt niet. Ik denk telkens achteraf: "Oh, dit was leuk geweest om een foto van te maken", maar dan is het moment al weer voorbij. Ergens ben ik ook wel blij dat ik er niet obsessief mee bezig ben, maar het lijkt me wel leuk om er wat meer mee te doen. 

 

 

Waar ben jij niet zo goed in?

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now