© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Bullet journal | December

04.12.2018

Het is inmiddels tijd voor mijn twaalfde én laatste (!) bullet journal thema van 2018. Om eerlijk te zijn, was ik een beetje laat met het maken van deze spreads, omdat ik niet goed wist wat voor thema ik wilde.  Ik wilde niet echt een kerstthema, maar wel een winterthema. Dus werd het uiteindelijk: The Nutcracker.

 

Ik koos als kleurthema voor een combinatie van pastelblauw en paars, wat ik wel toffe kleuren vond. Bovendien had ik deze nog niet eerder gebruikt in mijn bullet journal. Aangezien ik nogal last-minute begonnen was aan mijn spreads voor deze maand, wilde ik niet teveel tekenen, maar koos ik voor de gemakkelijke optie: plaatjes afdrukken. 

 

Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet tevreden over mijn blogkalender. Ik wilde graag dat glanzende papier van in de voorpagina laten terugkomen in mijn tracker, maar uiteindelijk ziet het er niet zo goed uit en past het niet zo goed in het geheel.

 

Dit vond ik zo'n leuk plaatje! Mocht je het nog niet weten: ik dans zelf ook al jaren ballet en dus betekent het nog meer voor mij dan slechts een prentje van De Notenkraker. Verder heb ik mijn herinneringen-pagina leeg gehouden, want ik verwacht dat er nog een heleboel leuke dingen gaan gebeuren in deze laatste maand van het jaar. 

 

En dan tenslotte een simpel maar efficiënt weekoverzicht, met nog een laatste hint naar de notenkraker. Super handig, want december betekent helaas ook blokperiode en dat vraagt om een uitgebreide planning.

 

 

Wat voor leuke dingen heb jij nog op de planning staan voor de laatste (!) maand van 2018?

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now