© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Bullet journal | November

03.11.2018

November belooft een heel fijne maand te worden! Zo mag ik over enkele dagen achttien (!) kaarsjes uitblazen, heb ik een reünie op mijn middelbare school, ga ik bowlen voor de verjaardag van een vriendin en er staat nog veel meer leuks op de planning! Een drukke maand vereist een goed planning en dus deel ik vandaag mijn bullet journal spreads voor november. Kijk je mee?

 

Vorige maand had ik al een herfstig thema, dus deze maand wilde ik iets compleet anders. Ik koos voor pastelgroen als accentkleur en wilde graag een soort vintage thema met een typemachine, polaroid camera, platenspeler, ... Ook gebruikte ik voor het eerst afgedrukte plaatjes en niet enkel mijn eigen doodles. Ik vond het heel leuk om te spelen met al deze elementen en ik denk dat ik het in de toekomst nog ga gebruiken. 

 

Mijn maandoverzicht en blogkalender kennen jullie inmiddels wel, maar het valt misschien op dat ik hier een foutje heb gemaakt in de telling van de vakjes, waardoor één week nu wat breder is dan de andere. Ach ja, niets aan te doen.

 

 Voor de volgende pagina's gebruikte ik deze toffe washitape van Hema met verschillende camera's erop in combinatie met een pastelgroene van Masking Tape. De sticker die je hier onderaan ziet is van Flow.  

 

Tenslotte dan nog mijn weekoverzicht. De lichte kleur komt niet zo goed tot z'n recht op deze foto, maar het is dezelfde tint als op de andere pagina's. Deze bladzijde is -net zoals de andere pagina's deze maand- minimalistisch. Ik wilde graag dat deze pagina's rust uitstralen, zonder teveel afleidingen. Missie geslaagd!

 

 

Heel fijne november allemaal, maak er iets moois van! 

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now