© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Leer mij beter kennen | 8 weetjes over mezelf

06.09.2018

 

 

 

Ik blog inmiddels alweer 2,5 jaar en dus leek het mij dringend tijd dat jullie mij wat beter leren kennen.Wat kan ik niet? Welk instrument kan ik bespelen? Ik deel vandaag acht willekeurige feitjes over mezelf vanuit mijn kindertijd en nu. Lees gerust verder!

 

 

 

1. IK KAN GEEN BALLONNEN OPBLAZEN |

Ik weet het, ik ben zeventien en ik kan geen ballonnen opblazen; het is belachelijk. Het lijkt altijd zo simpel, maar het lukt mij maar niet. Iemand tips?

 

2. IK LUSTTE GEEN THEE TOT IK NAAR DE AZOREN GING|

Ik weet dat thee goed voor je is en het ruikt vaak ook verrukkelijk, maar tot voor kort was ik helemaal geen fan van thee en dronk het dus nooit. Maar onlangs was ik in de Azoren waar de enige theeplantage van Europa gelegen is. Toen ik deze bezocht, moest ik uiteraard wel een kopje thee drinken. En guess what?! Ik vond het lekker! Dus nu heb ik een voorraad ingeslagen van deze thee. 

 

3. MIJN LINKER OORSCHELP IS AFGEPLAT |

Toen ik ongeveer 10 jaar oud was, ging ik met mijn school op een fietstocht. Onder de middag stopte we bij een speeltuin en daar was een soort draaiende schommel. Het zag eruit als een driehoek gevormd door houten balken dat rond draait (geen idee hoe zoiets heet). En ik liep daar voorbij en een van die houten balken raakte mijn oor heel hard. Ik denk niet dat er iets gebroken was ofzo, aangezien je oor uit kraakbeen bestaat, maar hoe dan ook is mijn oorschelp sindsdien afgeplat. Gelukkig is het amper zichtbaar en heb ik er verder geen last van.

 

4. IK DANS AL 14 JAAR | 

Jup, al veertien jaar! Ik was vier jaar toen ik voor het eerst naar de dansles ging en inmiddels zijn we al veertien jaar later en doe ik nog elke week ballet, modern en jazz dans. En ik heb ook een jaartje tapdans gedaan. Heerlijk vind ik het allemaal!

 

5. IK HEB SLECHTS 1 KEER IETS GEBROKEN | 

Toen ik in de tweede kleurklas zat, was ik tijdens een welbepaalde middag enthousiast aan het spelen op de speelplaats. Daarbij sprongen mijn vrienden en ik om beurten van een of ander speeltuig. Het was amper een meter hoog , maar op een gegeven moment ging het mis en viel ik op mijn arm. Het gekke was dat ik er eerst niet zoveel aandacht aan bestede. Meer zelfs: ik ging gewoon ongestoord verder met spelen. Het was pas toen een bezorgde juf mijn opgezwollen arm zag en alarm sloeg dat ik besefte dat het best wel pijn deed. Wat bleek mijn arm was op twee plaatsen gebroken en ik zou mijn volgende verjaardag in de plaaster doorbrengen, oeps. 

 

6. IK KAN NIET FLUITEN |

Talloze mensen hebben het me al proberen te leren, maar het lukt mij maar niet. Gelukkig is het geen levensbelangrijke skill en kan ik zonder problemen zonder te fluiten door het leven. 

 

7. IK KAN DE CORNET BESPELEN |

Nu denk je vast: huh wat is een cornet? Het is eigenlijk zoals een trompet, maar een cornet heeft net een andere vorm en is als het ware iets compacter gebouwd. Ik heb het twee jaar gespeeld, maar stopte toen met muziekschool. Het lijkt misschien een ongewone instrument keuze, maar ik heb het met veel plezier gedaan. 

 

8. IK BEN AL SINDS IK KAN LEZEN EEN BOEKENLIEFHEBBER |

Sinds ik kan lezen is er geen enkel moment dat ik niet NIET aan in een boek bezig ben. Als kind had ik namelijk altijd steevast minstens drie boeken onder mijn hoofdkussen liggen (-bij gebrek aan een nachtkastje). Mijn vader plaagde mij daar altijd mee, maar voor mij was het de normaalste zaak van de wereld. 

 

 

Ziezo, nu kennen jullie mij weer een tikkeltje beter. Maar ik wil jullie ook leren kennen! Dus vertel eens iets over jezelf! Bespeel jij een instrument? Of wat studeer je? Of heb je een ander leuk weetje over jezelf? Ik hoor het graag!

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now