© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Het is zover! Ik vertrek op eindejaarsreis!

26.03.2018

En toen was de dag plots daar: vanmiddag vertrek ik op eindejaarsreis. :o Het lijkt nog steeds niet echt, maar toch zit ik over enkele uren in het vliegtuig. Naar deze vakantie kijk ik al jaren uit en nu is het zover. Deze reis betekent ook dat mijn middelbare schoolcarrière er bijna op zit, wat nóg onwerkelijker lijkt. Maar goed, deze ochtend heb ik nog een test Frans, dus ik zal me daar maar eerst even op focussen alhoewel mijn gedachten al helemaal in Italië zijn, oeps. ;)

 

Ik heb trouwens ook een heel ontspannend weekend achter de rug. De afgelopen twee dagen heb ik namelijk bijna fulltime op mijn dansschool doorgebracht, aangezien we binnenkort een aantal voorstellingen hebben. Heel de dag repeteren klinkt misschien heel vermoeiend, maar het komt erop neer dat het vooral veel wachten is. voor sommigen was dit oersaai, maar na mijn drukke toetsenweek kon ik niets beter wensen dan rust en omringd te zijn met super toffe mensen! Dus nu ben ik helemaal relaxed en klaar om Italië te ontdekken!

 

Ik heb geen idee hoe goed het internet zal zijn en hoe veel blogposts er zullen online komen. Hoe dan ook zal mijn bullet journal post voor april wat uitgesteld worden, want anders moet ik mijn koffer vol met stiften en washitape steken (ga ik niet doen...), dus dat komt waarschijnlijk een weekje later. En in de tussentijd zal ik proberen om zoveel mogelijk te bloggen. Sowieso deel ik na mijn reis nog wel enkele foto's en tips voor gezellige uitjes daar. Voor wie niet zo lang kan wachten, kan je mij ook altijd volgen op Instagram, want daar zal ik zeker ook foto's delen! 

 

 

En nu ga ik mij klaarmaken om naar school te gaan, want ik ben niet van plan om te laat te komen.

 

Ik wens je een hele fijne week met hopelijk een beetje zonneschijn! :)

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now