© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Bullet journal | Maart

01.03.2018

Ondanks de huidige vrieskou verbind ik maart altijd met de start van de lente. En nu dat we het zonnetje al enkele dagen gezien hebben, ben ik helemaal klaar voor het mooie weer! Daarom staan mijn bullet journal spreads voor deze maand in het teken van groen, bloemen en plantjes. Ik heb deze maand ook enkele nieuwe spreads zoals een moodtracker uitgeprobeerd en voor het eerst sinds ik een bullet journal heb, heb ik de pagina's versierd met leuke doodles. 

 

 Zoals ik al zei is het thema voor deze maand groen (fun fact: deze tint groen is mijn lievelingskleur net omdat het mij aan de lente doet denken) en dus besloot ik deze tekening van een boom te tekenen op de voorpagina. De blaadjes zijn gemaakt door middels van stipjes, wat een heel leuk effect geeft. Ik zag dit op Pinterest en wist meteen dat ik dat wilde gebruiken.

 

De lay-out voor mijn maandoverzicht is nog precies hetzelfde sinds de start van mijn bullet journal. Het werkt gewoon prima voor mij en er is geen nood om het te veranderen. Mijn blogkalender daarentegen is wel veranderd. Vorige maand zei ik al dat ik deze spread veel te weinig gebruikte, dus deze maand probeer ik iets nieuws. Onderaan voegde ik ook een groeitracker toe zodat ik de groei van mijn blog kan bijhouden.

 

En dan mijn favoriete pagina's van iedere maand. Nu ziet het er nog heel leeg uit, maar op het einde van de maand zijn al de dingen die mij blij maakte verzameld op deze twee bladzijden. Het is zo fijn om hier op terug te kijken! Bovendien heb ik de pagina's versierd met deze bloemen, zodat het iets interessanter is voor het oog.

 

Links zie je iets nieuws: een moodtracker. Dit houdt in dat ik elke dag een blaadje inkleur met de kleur die overeenstemt met hoe ik mij voelde die dag. Ik ben heel benieuwd hoe dit er gaat uitzien op het einde van de maand en of het iets is dat ik vaker in mijn bullet journal zou willen.

 

 Ten slotte is dit hoe mijn weekoverzicht er uit ziet. Heel simpel, zo heb ik het graag.

 

 

 

Ik ben heel enthousiast voor maart, want ik heb een heleboel leuke dingen op de planning staan. Met als hoogtepunt mijn eindejaarsreis naar Rome! Ik kijk er echt ontzettend naar uit om op reis te gaan naar de zon! Nog enkele weken aftellen en dan is het zover!

 

 

Heb jij leuke plannen voor komende maand?

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now