© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Bullet journal februari | Selflove month

04.02.2018

Vorige maand startte ik mijn eerste bullet journal en tot nu toe kan ik alleen maar laaiend enthousiast zijn over deze manier van plannen. In januari deelde ik enkele foto's van mijn sneeuwvlokken-thema, maar eigenlijk was mijn journal nog heel minimalistisch. Nu wil ik het absoluut overzichtelijk houden, maar iets creatiever mag wel.

 

Dus ik wilde een nieuw thema kiezen voor de maand februari.  In de maand februari staat uiteraard de liefde centraal, maar aangezien niet iedereen iemand aan zijn zijde heeft (ik ook niet) was dat het toch niet helemaal. Dus besloot ik om deze maand te wijden aan selflove. Niets is zo belangrijk als je goed in je eigen vel te voelen.

 

Dit is mijn voorpagina voor deze maand. De accentkleur is rood (héél origineel, ik weet het) en uiteraard moesten er ook hartjes aan te pas komen.  Ik ben er nog niet helemaal uit of ik de pagina heel schattig of toch té cheesy vind. 

 

Het maandoverzicht en de blogkalender heb ik hetzelfde gehouden, omdat de lay-out heel goed werkt. Ik zou graag nog een tracker toevoegen aan de blogkalender, zodat ik de groei van mijn blog kan bijhouden. Maar vooral ook omdat ik heb gemerkt dat ik de rechterkolom amper gebruik. Het schrijven van mijn blogposts plan ik meestal gewoon per dag in mijn weekoverzicht. Hier ga ik dus nog even over nadenken, mocht je ideeën hebben voor een nieuwe lay-out, laat het dan zeker weten in de reacties!

 

De volgende pagina's zijn zonder twijfel mijn favoriete. Nu ziet het er nog heel simpel uit, maar aan het einde van de maand heb ik al mijn favoriete momenten bij elkaar. Zo fijn om op terug te kijken. Ik had mijn twijfels of ik de dankbaarheidspagina wel dagelijks zou bijhouden, maar tot nu toe gaat dat prima. 

 

Zoals ik al zei, wil ik deze maand focussen op goed m'n vel zitten en dus leek het me een leuk idee om iets te doen zoals de dankbaarheidspagina. Het resultaat is deze spread volledig gewijd aan selflove. Elke dag schrijf ik op over mezelf waar ik trots op ben of waar ik van houd. Dit kan gaan van uiterlijke dingen tot een goed schoolresultaat tot een heldendaad. Ik ben heel nieuwsgierig hoe dit gaat evolueren doorheen de maand.  

Maar het is echt een tof idee als je jezelf meer wil waarderen.

 

En dan is het weekoverzicht eindelijk aan de beurt. Deze is bijna identiek aan vorige maand, alleen heb ik de vakjes voor elke dag wat groter gemaakt, omdat ik merkte dat ik ruimte tekort kwam. Ik heb een heleboel hartjes getekend bovenaan, om de pagina een beetje op te fleuren., maar verder houd ik het toch liever simpel zodat ik kan focussen op de taken en afspraken.

 

 

Heb jij een bullet journal? Zo ja, wat is jouw thema voor deze maand?

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now