© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Blogverjaardag | 2 jaar!

22.01.2018

Hieperdepiep, hoera! Vandaag is een bijzondere dag hier op deze blog, want exact twee jaar geleden kroop ik vastbesloten achter mijn computer om deze blog te beginnen! En inmiddels zijn we twee jaar verder en heb ik van dit kleine plekje op het internet een thuis voor mij kunnen maken. En ik hoop dat jullie als lezers jullie hier ook thuis voelen. 

 

Want een groot deel van het plezier van bloggen is toch ook het contact met andere medebloggers. En daarom wil ik jullie -lezers- heel graag bedanken voor het bezoeken van mijn blog en het lezen van mijn artikeltjes. DANKJEWEL om de tijd te nemen uit jouw drukke leven en een paar minuten te besteden aan het lezen van mijn blog. Het betekent heel erg veel voor me. DANKJEWEL aan iedereen die een blogje heeft gelezen of weleens een reactie heeft achtergelaten. Of het nu je eerste keer is hier op mijn blog of je mij al twee jaar trouw volgt, DANKJEWEL. 

 

 

Hier zijn nog enkele van mijn meest populaire artikels van het afgelopen jaar:

 

★  4 Denkbeeldige levens

★  Nieuwe hobby: Handletteren & kalligrafie

★  7 tips om tijd te besparen

  6 Tips voor meer motivatie

 

 

En ik zou zeggen: op naar jaar nummer drie! Ik zit nog boordevol ideeën en enthousiasme, dus er beloven nog veel meer blogartikelen aan te komen! 

 

Tot snel! 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now