© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Mijn eerste bullet journal | Set up

18.01.2018

Het afgelopen jaar ontstond er een heuse trend rond bullet journals en ik heb een jaar lang vol plezier video's gekeken. Maar dit jaar besloot ik dat het tijd was om zelf eens aan de slag te gaan. Van mijn ouders kreeg ik deze bullet journal voor Kerstmis en nu het nieuwe jaar van start is gegaan, leek het mij de ideale tijd om te beginnen. Kijk je mee?

 

Op de bovenstaande foto zie je meteen wat ik voornamelijk gebruik bij het opzetten van mijn bullet journal. Uiteraard een bullet journal of eender welk schriftje. De mijne heeft stipjes op de pagina's in plaats van lijntjes, wat ik persoonlijk fijner vind. Verder gebruik ik voornamelijk fineliners en een simpele balpen voor het invullen van de spreads, omdat ik vaker een stylo bij de hand heb dan een fineliner. Verder decoreer ik ook nog met stiften en stickers, maar deze zijn extraatjes. 

 

Dit is mijn spread voor het begin van 2018. Momenteel is het nog heel simpel, omdat ik nog niet goed weet wat ik er mee wil doen. Maar hopelijk verschijnt er binnenkort een artikel of een Instagramfoto met een mooie versierde spread! 

 

En dan enkele van mijn favoriete spreads. Links heb ik een pagina met kleine doodles die mijn doelen voor 2018 voorstellen. Ik vond dit een hele creatieve manier om mijn goals te visualiseren en doordat ze in mijn bullet journal staan kan ik ze niet uit het oog verliezen. En rechts heb ik een hele simpele spread die op het einde van het jaar hopelijk helemaal vol staat met prachtige boeken!

 

Zo fijn dat ik deze mooie bestemming al op deze pagina kan invullen! Benieuwd naar mijn reis naar Tenerife?
Je vind de blogpost hier.

 

En hier is dan de spread voor januari! Ik koos voor een sneeuwvlokken thema in combinatie met een heel licht en ijzig blauw, omdat dit mij aan de winter deed denken. Ik ben blij met het evenwicht tussen het minimalistische en het wederkerende blauwe thema.

 

De volgende bladzijden zijn de belangrijkste voor mijn planning. Ik heb links een maandoverzicht met belangrijke data dat ik niet mag vergeten en rechts heb ik een spread voor de planning van mijn blogposts. Wanneer ik ze schrijf en wanneer ik ze publiceer.

 

 

Deze pagina's gaan op het einde van de maand waarschijnlijk mijn favorieten zijn. Links heb ik een gratitude page, hier schrijf ik elke dag één ding op waarvoor ik die dag dankbaar was. En rechts wil ik al mijn hoogtepunten van de maand januari samenbrengen. Ik hoop dat dit een kleurrijke en vrolijke pagina wordt!

 

En dan is het tijd voor de wekelijkse spread. Hier houd ik alles ook zeer simpel, want zodra ik al mijn taken invul lijkt de spread al heel vol en ik wil graag het overzicht bewaren. Maar toch koos ik ervoor om de blauwe kleur terug te brengen. 

 

Ziezo, mijn eerste bullet journal ooit. Ik heb alles nog heel minimalistisch en braaf gehouden, omdat ik deze maand vooral wilde uitzoeken welke spreads ik gebruik en welke overbodig zijn. Volgende maand zou ik wat meer willen gaan experimenteren met stickers en washi-tape.

 

 

 

Zouden jullie het leuk vinden als ik elke maand enkele foto's van mijn bullet journal deel?

 

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now