© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

13 Leuke activiteiten voor de winter

10.12.2017

In de winter durft de verveling al wel eens toe te slaan. Door de donkere dagen en het koude weer heb je binnenkort misschien wel last van een winterdipje. Om dit te voorkomen is het belangrijk om ook in de wintermaanden leuke activiteiten te doen.  En vandaag deel ik 12 tips voor activiteiten die zo'n winterdip kunnen voorkomen.

 

Schaatsen | De winter is de ideale tijd om een bezoekje te brengen aan de schaatsbaan. Ongeacht of je nu feilloos een pirouette kan maken of je al wankelend op het ijs voortbeweegt, plezier gegarandeerd! 

 

Bakken | Dit is iets waar ik in andere seizoenen nooit zin in heb, maar zodra de feestdagen eraan zitten te komen krijg ik ontzettend veel zin om koekjes en cupcakes te bakken! Het voordeel is dat je achteraf heerlijk kunt smullen! 

 

Handletteren & doodlen | Het is zo ontspannend om met muziek rustige muziek op de achtergrond creatief bezig te zijn. En zeker als het buiten regent en vriest is het heel fijn om binnen te doodelen.

 

Een warm bad nemen | Niets zo heerlijk om op te warmen in een warm bad na een lange dag in de kou. 

 

Naar de cinema | Gewoonlijk komen er in de wintermaanden een heleboel goede films uit en dat is een goede reden om een avondje te spenderen in de bioscoop.

 

Warme chocolade melk | Na een fietstocht door de gure en koude wind is chocolademelk ideaal om weer op te warmen! En bovendien is het heerlijk! 

Breien |Rond deze tijd van het jaar begint het binnen in mij weer te kriebelen om te gaan breien! Het is zo'n fijne offline bezigheid! Ik hoop dat ik dit jaar een trui kan breien. (Duim voor mij ;) )

 

Naar het theater | Misschien een minder voor de hand liggende keuze dan naar de bioscoop te gaan, maar minstens even leuk!

 

Kerstmarkt bezoeken| Ja, het is er nu eenmaal de ideale tijd van het jaar voor. Heel fijn om met vrienden en familie op stap te gaan en na afloop genieten van een warm drankje.

 

Gezelschapsspelletjes spelen| Nog zoiets dat super gezellig is om te doen met vrienden. Eventjes helemaal opgaan in de competitie van een gezelschapsspelletje, maar vooral veel lachen!

 

Bowlen | Nu het niet meer zo evident is om naar buiten te gaan, is het tijd om gebruik te maken van binnenactiviteiten, zoals bowlen. Wederom een hele toffe groepsactiviteit.

 

Lezen | Niet zo gezellig als lezen in bed terwijl het buiten vriest. De winter is het perfecte seizoen om aan een dik boek te beginnen en tijd te maken om te lezen.

 

Wandeling in het bos | En voor degenen die wel graag naar buiten gaan in de winter: maak een boswandeling. Kleed je warm aan en geniet van de frisse buitenlucht en de natuur.

 

 

Wat doe jij graag in de winter?

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now