© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

10x Cadeau inspiratie |Paper lovers

07.12.2017

Over een paar weken is het weer Kerstmis! En naast gezellig vieren met je familie en vrienden, betekent dat ook tijd voor cadeautjes! Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je helemaal niet meer wat voor geschenk je wil geven. Daarom deel ik vandaag tien ideeën voor een leuk en origineel cadeau om een paper lover in je buurt mee te verrassen. En ben je zelf een paper lover dan kan je hier misschien nog wat inspiratie opdoen voor je eigen wishlist

 

Tijdschriften | Ja, misschien denk je hier niet meteen aan als een kerstcadeau, maar als iemand veel houdt van tijdschriften en meidenbladen is het misschien wel leuk om eens een ander tijdschrift te geven dan dat degene normaal leest. Of geef de persoon in kwestie een abonnement op zijn/haar favoriete tijdschrift.

 

Bullet journal | Het is echte trend momenteel, maar als paper lover is het echt een aanrader om eens te proberen. Creatief bezig zijn en je leven plannen tegelijkertijd, dat is een win-win situatie, niet?

 

Fine liners & kalligrafiepennen | Heel handig voor in een bulletjournal of voor handletteren en doodlen. Ik gebruik zelf die van Staedtler, maar er zijn talloze soorten. Een aantal goede pennen komen altijd van pas.

 

Stickers & washi tape | Dit is ook een leuke aanvulling voor bij het bullet journal of het notitieboekje. Een aantal toffe stickers kunnen een hele pagina meteen opvrolijken en washi tape is eveneens een kleurrijke versiering voor je notities. 

 

Stempels | Dit idee gaat samen met het vorige puntje. Stempels lijken misschien een beetje ouderwets, maar ze zijn minstens even leuk als andere knutselspulletjes om brieven en je bullet journal te decoreren. Ze zorgen voor een unieke en persoonlijke look! 

Notitieboekje | Ook al heeft deze persoon er misschien al vijf liggen, een mooi notitieboekje heeft eindeloze mogelijkheden. Je kan er zoveel kanten mee uit. Leuk idee is om bij het schriftje een lijstje te doen met ideeën waarmee de persoon het boekje kan vullen, zo het degene meteen een heleboel inspiratie! 

 

Agenda | Is die bullet journal niks voor jou? Geen probleem, maar dan wil je misschien wel een normale agenda voor het nieuwe jaar. Het is handig om dit al een aantal weken voor de start van 2018 te hebben, zodat je al je activiteiten en afspraken al op voorhand kan inplannen.

 

Leuke kaartjes | Een paper lover houdt gegarandeerd van mooie kaartjes. Heb je nog mooie ansichtkaarten liggen van een zonnige bestemming die je ooit bezocht of ander leuke kaartjes die ergens rondslingeren in je huis? Verzamel ze en maak je paper lover er blij mee! Tip: schrijf een lieve boodschap of een grappige herinnering van jullie samen op sommige kaartjes, dat  maakt het cadeau persoonlijker.  

 

Wax- stempels | Een origineel cadeau voor een paper lover is een set met wax-stempels. Hierbij krijg je wax in verschillende kleuren die je kan verwarmen en aan de hand van een stempel een zegel kan maken voor op een brief of een kaartje. Hierdoor krijgen je brieven een koninklijk gevoel! Heel uniek! 

 

 

Wat staat er op jouw wishlist voor de feestdagen?

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now