© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

8x dit herken je als boekenliefhebber

08.10.2017

 Al zolang als ik mij kan herinneren ben ik een boekenliefhebber. Als kind had ik altijd -zonder uitzondering- méérdere boeken onder mijn hoofdkussen liggen. Zodat ik elke avond voor het slapen gaan nog enkele bladzijden kon lezen. En nu ik wat ouder ben is dat zeker niet anders. Maar er zijn vast nog een heleboel dingen die iedere boekenliefhebber wel herkent. Ik zet ze vandaag op een rijtje! 

 

 

Geur van boeken| Het klinkt misschien vreemd, maar er gaat echt niets boven de geur van papieren boeken. Het brengt je direct in de gezellige sfeer die lezen met zich meebrengt.

 

Lange wish-to-read-list| Tja, over dit lijstje. Er zijn nu eenmaal zo veel leuke boeken en zo weinig tijd om ze allemaal te lezen. 

 

Meerdere boeken tegelijk| Het is de enigste oplossing om die eindeloze to-read-list af te krijgen, is om meerdere boeken tegelijk te lezen. Ik lees meestal een Engels boek en een Nederlandstalig boek in combinatie met elkaar. Maar soms combineer ik ook fictie en non-fictie. 

 

Papier boven elektronisch| Ik moet toegeven dat ik de voordelen van een e-reader echt wel begrijp, maar voor mij gaat er niets voor het gevoel van een papieren boek in je hand te hebben. 

 

Boek is beter dan de film| Geen verdere discussies. Het boek is altijd beter dan film, toch?

 

Stiekem in andermans boekenkast neuzen| Heb jij dat ook? Als je voor het eerst in iemands huis komt en je ziet een boekenkast staan dat je even wil kijken wat voor boeken iemand graag leest. Ik vind dat het soort boeken dat iemand leest veel zegt over diens karakter en interesses. 

 

Te weinig plaats| Het maakt niet uit hoe groot je boekenkast is. Om een of andere reden is er altijd te weinig plaats voor al je boeken!

 

Niet kunnen stoppen| Nog één hoofdstuk... Of twee... Of drie... Sommige boeken zijn zo verslavend dat je gewoon niet meer wil stoppen met lezen!

 

 

Wat is jouw favoriete boek? 

 

-xxx-

 Laurine

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now