© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Nieuwe laarsjes!

05.10.2017

De titel zegt het al: ik heb nieuwe enkellaarsjes en ik ben er super blij mee! Laarsjes zijn zowat mijn favoriete soort schoenen en zodra de temperaturen dalen, leef ik in deze schoenen! 

 

Deze schoenen en ik, het is meant to be. Het zit namelijk zo: ik had deze schoenen het eerst gezien op de blog van Jennie. Zij droeg deze schoenen en ik was op slag verliefd! Maar helaas verkochten ze de schoenen niet in België en ik kon ze enkel online bestellen. Nu ben ik niet zo'n fan van online schoppen en al helemaal niet voor schoenen. Schoenen vinden die mij goed passen is vaak al een hele opgave, laat staan dat ik ze niet kan passen voor ik ze koop. Dus lang verhaal kort, ik kon niet aan de schoenen geraken. Geen ramp.

 

Afgelopen weekend hebben mijn familie en ik een uitstapje gedaan naar Spijkenisse (heel gezellig!). En we liepen rond in een winkelcentrum tot we plots langs schoenenwinkel Nelson wandelden. Zo toevallig! Ik nam een kijkje in de winkel. Ze hadden de schoenen in mijn maat en ik paste ze. Wonder boven wonder zaten ze goed om mijn voet. En nu heb ik deze laarsjes in mijn kast staan! Het was echt een hele onverwachte fijne verrassing! 

 

 

Nu even over de laarsjes zelf. Het zijn donkerblauwe enkellaarsjes in suède. Ze hebben een rits, dus het is heel gemakkelijk om er in en uit te geraken. En ze hebben een stevige rubberen zool wat voorkomt dat ik uitglijd zodra het begint te vriezen. En daarbij heeft de binnenkant een synthetisch pelsje, waardoor je voeten heerlijk warm blijven. Zo als je kan horen ben ik heel blij met deze schoenen en ik kan niet wachten om ze te dragen! 

 

Wat zijn jouw favoriete soort schoenen?

 

-xxx-

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now