© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Laatste jaar middelbaar en meer | Persoonlijk

14.09.2017

 Hey allemaal! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie al een fijne week achter de rug? Ik alvast wel. Aangezien er een hele hoop gebeurd is de afgelopen weken wil ik vandaag een beetje bijkletsen met jullie. Eventjes een korte update over hoe het met mij gaat. 

 

SCHOOL|

Ik heb inmiddels bijna twee volledige weken school achter de rug. Dat is lijkt misschien niet zo veel, maar het voelt al alsof het maanden geleden is dat het zomervakantie was. Dat kan natuurlijk ook komen doordat het zomerzonnetje verruilt is voor koude herfstwind en regenbuien, maar dat terzijde.


Voor wie het niet weet: ik ben enkele weken geleden begonnen aan mijn laatste jaar middelbare school. Hoe dat nu voelt? Best wel gek eigenlijk. Ik moet nog wennen aan het idee dat dit het laatste jaar en dat ik na juni een heel andere weg op ga.  Het is onwerkelijk dat die zes jaar middelbare school binnenkort verleden tijd zullen zijn. 

 

Afgelopen weekend vond ik in de brievenbus al de eerste infobrochure voor een universiteit. Heel bizar. Het wordt allemaal heel echt nu. Ik heb gelukkig al een idee van welke richting ik uit wil volgend jaar, dus dat is een geruststelling. Maar hier schrijf ik later wel meer over. Eerst nog genieten van dit laatste jaar! 

Momenteel is het  -zoals verwacht- heel hard werken. Ik moet nog even wennen aan het gebrek aan vrije tijd, vandaar dat er geen blogpost was dinsdag. Maar ik ben goed gestart en voorlopig kan ik al de taken en testen nog wel aan. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

 

CREATIEVE VERBALE VORMING|

Dit jaar op school kon ik ook een keuzevak kiezen. Ik heb er gekozen om twee uur per week 'creatieve verbale vorming' te doen en ik ben dolblij met deze keuze! Tot nu toe waren alle lessen heel boeiend en interactief. Ik vind het fijn om twee uurtjes per week eens met iets compleet anders bezig te zijn. Mijn studie is vrij theoretisch en daarom is het des te leuker om tijdens deze lessen creatief aan de slag te gaan. Laatst deden we een les rondom improvisatie. Ik vond het stiekem best wel spannend en ik wist niet goed wat te verwachten, maar het werd ontzettend leuk. Het was bevrijdend om spontaan te zijn en niet te veel te analyseren. Bovendien leverde het vele hilarische situaties op, waar we met de hele groep erg om hebben gelachen. 

 

DANSEN |

Na twee maanden rust zijn ook mijn danslessen weer begonnen deze week. Yes! Ik had het dansen ontzettend gemist tijdens de vakantie. Dus was het heel tof om mijn vrienden terug te zien en samen te genieten van de muziek! Vanavond heb ik weer dansles, ik kijk er al naar uit! 

 

 

Zoals je kan lezen zijn er momenteel een heleboel toffe dingen gaande in mijn leven. Zo fijn! Ik hoop dat jij net zoals als ik een goede start van het nieuwe school/academie jaar achter de rug hebt en dat je met veel energie kan beginnen met studeren en andere leuke dingen je pad misschien wel kruisen de komende tijd. Verder wens ik je nog een hele fijne week toe! 

 

Hoe was jouw week zover? 

 

-xxx-

 Laurine

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now