© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Blogschema: voor of tegen?

03.09.2017

Gedurende deze zomermaanden heb ik iets uitgeprobeerd, namelijk een blogschema. Voordien schreef ik gewoon een blogpost wanneer het mij uitkwam, maar de afgelopen twee maanden kon je elke donderdag en zondag een blogpost van mij verwachten. Hoe beviel die verandering mij nu? Ik deel mijn menig vandaag!

 

 

VOORDELEN

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen: ik vond het heerlijk! Het heeft een heleboel voordelen. Ik ben echt een planner en dankzij dit schema kon mijn artikels goed organiseren. Ik heb een klein boekje met allemaal ideeën voor blogposts en nu kon ik die concepten meteen op een precieze dag inplannen. Dat vond ik heel handig en maakte alles veel overzichtelijker. 

 

NADELEN

Anderzijds had het ook enkele nadelen. Vroeger schreef ik mijn blogjes gewoon wanneer ik inspiratie en tijd had. Nu hang ik vast aan mijn schema. Ongeacht of het mij goed uitkomt of niet wordt er een blogpost verwacht. En ook al weet ik dat de wereld niet vergaat als ik dit niet doe, toch voelt dat als 'falen'. Doordat ik mijn blogjes nu in mijn agenda schrijf voelt het soms als een taak in plaats van iets ontspannend. Gelukkig was dat laatste maar af en toe het geval, maar het is toch iets waar ik alert om ben. Het blijft natuurlijk een hobby.

 

EINDOORDEEL

Ondanks de nadelen ben ik van plan om dit blogschema te behouden.  Je kan dus nog steeds op donderdag en zondag een blogje van mij verwachten. Zolang ik mij er fijn bij voel, doe ik zo verder. Ik houd van de structuur die het brengt, waardoor ik enkel hoef te denken aan het schrijven en niet aan wanneer ik het artikel publiceer. 

 

 

Nu ben ik benieuwd: wat vind jij van een blogschema? Ben je voor of tegen? 

 

-xxx-

 Laurine

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now