© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Mijn reis naar Hawaï | Kauai

13.08.2017

In juli ging ik op vakantie naar het tropische Hawaï. Ik bezocht drie van deze mooie eilanden en maakte een heleboel foto's! Vorige week liet ik al mijn foto's zien van op het eiland Hawaï zelf en vandaag ga ik verder met het tweede eiland: Kauai! 

 

 

Het prachtige Kauai staat ook wel bekend als 'Garden Island' vanwege zijn prachtige natuur! Vandaar dat dit eiland ook de locatie was voor de films van Jurassic Parc. Kauai was zonder twijfel mijn favoriete eiland! Het heeft een grote verscheidenheid aan natuur (regenwouden, canyons, stranden,...) en het heeft een heel ontspannen vibe. Hier kon ik echt tot rust komen en genieten van al het moois! 

 

Onze eerste dag op Kauai begon met dit heerlijke ontbijt! Yoghurt, toast en heel veel fruit! Heerlijk! Ik wil nooit meer iets anders! Dit was zo'n fijn begin van de dag! En extra leuk was deze echte bloem, waarmee men het bord decoreerde. 

Kauai is enerzijds erg groen. Het heeft indrukwekkende regenwouden en prachtige bloemen. Maar anderzijds zijn er ook grote canyons! Ik had dit nog nooit gezien en was dus ontzettend benieuwd. Daarom hebben we verschillende wandelingen gedaan in de canyons en hebben we ook veel uitkijkpunten bezocht.  En ze waren allemaal adembenemend! 

 Zoals je kan zien, was er ontzettend veel wind! Zo 

Zo indrukwekkend dit uitzicht! 

 

De derde dag op Kauai was een van de leukste dagen van heel de reis! Samen met mijn moeder begon ik de dag met een workshop. In deze les leerde we een lei-krans maken. Deze bloemenkransen zijn echt een symbool voor Hawaï en mijn moeder en wilden er dan ook graag een maken nu we hier op vakantie waren. Tot mijn grote verrassing blijkt het dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een bloemenkrans te maken! Ik vond het zo fijn om dit te maken en ik heb de krans dan ook de hele dag met veel trots gedragen! Jammer genoeg verwelkte de bloemen na enkele dagen, maar alsnog ben ik zo blij dat ik deze rustige activiteit heb kunnen ervaren! 

 

 Na de workshop hebben we de ochtend doorgebracht aan het zwembad. Daar zagen we nog enkele salamandertjes. In de namiddag besloten we naar de Na Pali Coast te rijden. Dit is een prachtige kuststreek dat echt een bezoekje waard is! Onderweg kom je langs verschillende grotten en het strand is de ideale plek om te snorkelen. We hebben hier ook nog een kleine wandeling gemaakt met uitzicht op de zee. 

Op de terugweg van de Na Pali Coast stopten we nog bij een klein dorpje Mailea, waar we iets aten voor we terug keerde naar het hotel. En dat was dan alweer mijn tijd op Kauai. Ik had hier graag nog wat meer tijd doorgebracht. Dit is zo'n prachtig eiland met heel veel bijzondere plekken en prachtige natuur! Volgende week laat ik jullie de laatste foto's van mijn reis zien en vertel ik over mijn avonturen op Maui.

 

 

-xxx-

  Laurine

 

 

Disclaimer: Alle foto's in deze blogpost zijn door mij gemaakt en mogen niet worden overgenomen zonder mijn schriftelijke toestemming en naamsvermelding. 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now