© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Elke dag een foto | Durf

09.07.2017

De inspiratie voor de uitdaging van deze maand juli heb ik gevonden op de blog van Romy. Zij plaatste onlangs een post met 30 uitdagingen, echt een bron voor inspiratie! Toen ik deze uitdaging zag staan in haar lijstje, wist ik meteen dat ik deze zou doen.

 

De challenge is heel simpel. Je maakt -een maand lang- elke dag een foto van iets dat je blij heeft gemaakt die dag. Op het einde van de uitdaging heb je dan een reeks van 30 foto's waar je meteen een goed gevoel bij hebt en waarop je met een glimlach kan terugkijken. Aangezien de zomer net van start is gegaan, lijkt het me een leuk idee om fijne momenten vast te leggen.  

 

De eerste week is inmiddels achter de rug en dit zijn mijn foto's:

 1. Aangezien ik vannacht (yay!) op reis vertrek, kocht ik deze leuke toilettas. Telkens als ik er naar kijk, wordt ik weer vrolijk door het toffe patroon. Het tasje heeft een goede grote en is vuil- en waterbestendig. Ideaal dus!

 

 2. Deze dag bracht ik een bezoekje aan een lieve tante van mij. Ze woont in het groen en ik kon echt enorm genieten van omringd te zijn door de natuur. Daarbij had haar buurvrouw een nestje met kerkuilen in haar schuur en we gingen een kijkje nemen. Dit was zo bijzonder om eens te zien. (Ik kon er helaas geen foto van nemen dus deze foto is van Stocksnap)

 

 3.  Op dag drie heb ik met veel plezier De Sims 4 gespeeld. Het was al een hele tijd geleden en stiekem kan ik echt genieten van op te gaan in de game. Verder speel ik amper videogames, maar De Sims is al van kinds af aan mijn grote favoriet!

 

 4. Ik plaatste de afgelopen weken regelmatiger een artikel en daardoor ook meer comments. En dinsdag werd ik zo vrolijk van alle lieve en toffe reacties die ik kreeg op mijn laatste post. Heel erg bedankt voor iedereen die nu en dan een reactie achterlaat! Weet dat ik er zo gelukkig van word en enorm dankbaar ben voor elke lezer. 

 

 5. Woensdag las het boek Grote kleine leugens van Liane Moriarty uit. Ik was echt onder de indruk van dit boek! Mocht je het boek nog niet gelezen hebben, kan ik het je zonder twijfel aanraden. Het is echt de moeite waard! 

 

 6.  Donderdag was ik heel gelukkig, aangezien ik naar de kapper was geweest. Het was weer enkele maanden geleden, dus ik was blij dat mijn haar weer op schouderlengte werd geknipt. Dit vind ik het mooiste staan bij mij en het is ook een handige lengte. Dit was echt een blijmaker vandaag! 

 

 7. Op deze laatste dag was ik voornamelijk bezig met inpakken van mijn reiskoffer. Dit leuke reisdagboek kon uiteraard niet ontbreken. Ik vulde de eerste pagina's reeds in en stak hem in mijn rugzak. Ik ben al benieuwd naar de leuke reisverhalen die dit boekje zullen vullen!  Het is tijd om op reis te gaan! 

 

 

Ziezo, dit waren de foto's van mijn eerste week. Zoals je kon zien stond deze week voornamelijk in het teken van op vakantie vertrekken. Ik ben enorm benieuwd naar het resultaat van deze uitdaging; een mooie verzameling van 30 foto's! 

 

Ga jij op vakantie? Zo ja, naar waar?

 

-xxx-

 

 Laurine

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now