© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Enjoy the little things | 3

23.07.2017

 Genieten van de kleine dingen; het is een beetje een cliché, maar het is wel heel belangrijk. Om positief in het leven te staan moet je van elk mogelijk moment genieten. Eerder deelde ik al twee keer (1 & 2) een lijstje met kleine dingen waar ik blij van wordt. En vandaag besloot ik om weer zo'n lijstje te delen. Hopelijk kunnen ze ook een glimlach op jouw gezicht toveren! 

 

 

◆  Zelfstandig zijn

 

◆   Vuurwerk

 

◆  Sterren aan een open hemel

 

◆   De slappe lach hebben

 

◆   Een avond met vrienden doorbrengen

 

◆   Een nieuwe recensie van mij online zien op Mustmag.nl

 

◆   Je ergens welkom voelen

 

◆   De spaghettisaus van mijn vader

◆  Ergens uitgenodigd worden

 

◆   Een autobestuurder die je als voetganger over laat aan het zebrapad

 

◆   De buurvrouw die naar mij glimlacht

 

◆   Bloesems aan de bomen

 

◆   Het geluid van vogels

 

◆   Geen wekker moeten zetten voor de volgende dag

 

◆   Warme regen op mijn huid

 

◆   vakantie foto's bekijken

 

 

Waar word jij blij van?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now