© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Mei | favorieten

31.05.2017

 Kan iemand de tijd eventjes stilzetten, alsjeblieft? Want gaat het allemaal zo snel de laatste maanden! Mei is weeral achter de rug en ik kan het nog niet zo goed vatten. In minder dan twee weken starten mijn examens en ik heb nog steeds het gevoel dat ik nog maar net gestart ben in het vijfde jaar.  Al moet ik toegeven dat ik wel heel erg uitkijk naar de zomervakantie en  elke week komt die weer iets dichterbij. 

 

- SPULLEN -

 

Nieuwe kalligrafie pen| Vorige maand zagen jullie al dat handletteren een nieuwe hobby van mij is en dat is het nog steeds. Daarom kocht ik onlangs een parallelpen, hiermee kan je heel sierlijk schrijven. Maar ik ben er nog niet zo behendig mee, dus dat wordt oefenen!

 

- BOEKEN -

 Tienduizend hemels boven jou| Het tweede deel van de vuurvogel-serie is minstens zo goed als het eerste! Ik kijk nu nóg meer uit naar het laatste deel; Een miljoen werelden met jou. Claudia Gray weet steeds nieuwe fascinerende  werelden te verzinnen. De een nog wonderlijker dan de ander. Mijn recensie over het dit boek vind je hier

 

Donker blauwe woorden| Dit prachtige en ontroerende boek is zeker een aanrader. Heel bijzonder! Mijn recensie hierover vind je binnenkort op MustMagazine. 

 

- DOEN- 

Toneel| Ik ging deze maand twee keer naar toneel kijken! De ene keer naar een voorstelling van THEantwATER, waar mijn broer en mijn vader in meespeelden. En ook een goede vriendin van mij speelde mee in een theatervoorstelling; De banaliteit van de oorlog. Ik naar beide voorstellingen wel twee keer gaan kijken, omdat ik er zo van had genoten!

 

Communie broer| Mijn broer deed deze maand zijn communie en dat betekent groot feest! Het was heerlijk om samen met alle mensen waar ik om geef te genieten van heerlijk eten en het goed gezelschap! 

 

- ANDEREN -

 

Muesli|Sinds enkele weken start ik mijn ochtend niet meer met een boterham met hagelslag, maar met een gezonder alternatief. Namelijk crunchy muesli van Golden Bridge. Het is bio en daarbij zit er ook gedroogd fruit in, wat het iets zoeter maakt. Ik combineer het met yoghurt zodat het geheel wat minder droog is. 

 

Gilmore Girls| Mijn favoriete serie van deze maand is Gilmore Girls. Deze serie is al een hele tijd uit, maar het is pas de laatste maand dat ik het ook echt ben beginnen kijken.  Een ontspannende serie en een lekkere snack is de perfecte mix voor een relaxte avond. 

 

Peking Express| Ik vind het heerlijk dat na al die tijd, Peking Express weer terug is! Iedere zondagavond kijk ik er weer naar uit! 

 

En nu ga ik genieten van mijn laatste vrije dagen, voordat ik begin aan mijn examens. Een groot deel van juni zal voor mij bestaan uit studeren, maar er is ook tijd voor wat ontspanning. Zo verjaart mijn beste vriendin en gaan we een geweldig thema-feest voor haar geven! Ik heb er zoveel zin in! Evenals naar de zomervakantie, die nu zo dichtbij komt! 

 

Hebben jullie leuke plannen voor juni?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now