© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

30 days of minimalism | 3 | Durf

22.04.2017

 

Met een beetje vertraging is hier dan week 3 van de 30 days of minimalism challenge. Dit was een heel variërende week met erg verschillende opdrachten, heel leuk. Nieuwsgierig? Kijk mee! 

Dag 15 | Commitments evalueren 

Een goede opdracht als je veel dingen aan je hoofd hebt en je alles even op een rijtje wil zetten. Waar besteed ik veel van mijn tijd aan en is het de moeite er zoveel tijd in te steken?

Mijn meeste tijd gaat momenteel op aan school. Het is erg druk, aangezien het einde van het schooljaar nadert en daarmee ook de examens dichterbij komen. Spannend! 
Daarnaast ga ik af en toe babysitten. Dit gebeurt ook steeds minder de laatste tijd, maar wil ik wel graag weer vaker gaan doen.
Ten laatste heb ik deze blog. Ik vind het echt geweldig om te bloggen en ik zou ook graag wat vaker en vooral regelmatiger gaan bloggen. Misschien dat ik enkele vaste blogdagen kies. Verkiezen jullie vaste dagen waarop je post of simpelweg wanneer je inspiratie hebt? 

 

Dag 16 | Goals voor 2017

Hoewel 2017 al een tijdje bezig is, had ik tot vandaag geen tijd genomen om goed over mijn goals na te denken. Dit was dus de perfecte gelegenheid om daar eens bij stil te staan. 

Mijn goals voor het nieuwe jaar:

- Nieuwe plekken bezoeken

- weer actief bezig zijn op wattpad

- regelmatig uploaden op mijn blog

- meer 'nee' durven zeggen

 

Dag 17 | relaxing bedtime routine

Voor ik ga slapen probeer ik me voornamelijk te ontspannen. Ik doe een comfortabele pyjama aan en eet of drink nog iets. Dan kijk ik nog wat televisie en ga naar boven om me klaar te maken om te gaan slapen (tandenpoetsen en dergelijke). Eens ik onder de wol zit, lees ik nog enkele pagina's om tot rust te komen voor ik ga slapen. 

 

Dag 18 | nieuwe hobby leren

Je hebt het misschien al gelezen in een van mijn vorige posts; ik kocht een startset voor creatief handletteren en kalligrafie. En ik ben er zo blij mee! Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en dit is een heel ontspannende bezigheid!

 

Dag 19 | offline voor een dag

Ik was heel nieuwsgierig naar hoe ik deze opdracht zou ervaren en stiekem ook wel een beetje nerveus. Tegenwoordig ben ik dagelijks online bezig en ik vroeg me werkelijk af of ik nog wel zonder kan. Op vakantie heb ik meestal ook geen internet, maar dan heb je zoveel andere bezigheden. Maar het is me prima gelukt en daar ben ik heel blij mee en ook wel een beetje trots! 

 

Dag 20 | kledingkast opruimen

Het was hoog tijd voor een dergelijke lenteschoonmaak in mijn kledingkast! Ik heb veel kleren, waarvan velen niet meer passen. Maar in mijn grote kast zit ook ontzettend veel rommel dat daar niet thuis hoort.  

 

Dag 21 |laatste aankopen evalueren

Mijn laatste aankopen zijn twee items, waar ik nog steeds erg blij mij ben. Het eerste is een blouse met blauwe streepjes en lintjes die je vooraan kan knopen. Erg leuk, al heb ik het vanwege het koude weer nog niet veel kunnen dragen. Het andere is mijn handlettering-set waarover ik al enkele keren heb gesproken en daar ben ik zó gelukkig mee!

 

Op naar de laatste week van deze uitdaging! Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik deze challenge doe, omdat het mij veel energie geeft! 

 

Wat voor hobby zou jij graag uitproberen? 

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now