© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

5 lente-blijmakers

09.04.2017

Door het goede weer krijg ik weer nieuwe energie en zin in de zomer! De laatste tijd kocht ik enkele nieuwe dingen, waar ik héél blij van wordt en die me een instant lente-gevoel geven! Kijk je mee?

 

Jeans jasje | Een echte essential voor de lente en de zomer, die nog ontbrak in mijn kledingkast dus ging ik op jacht naar een leuk exemplaar. En na even zoeken vond ik dit leuke jasje van Hilfiger Denim. Het jasje voelt zacht en soepel aan en heel -echte!- zakken. 

 

 Ring | Laatst vond ik zo'n leuk ringetje bij I am! Het is een heel fijn gouden ringetje met daarop een klein vogeltje met gespreide vleugels. Een mooi symbool. Daarbuiten geeft de ring niet af en zit 'ie als gegoten.

 

Nagellak |Meestal draag ik geen nagellak, aangezien ik niet zo goed ben in het aanbrengen en er dus meestal een rommeltje van maak. Maar ik heb de moed teruggevonden om het te proberen met het zonnige weer in aantocht. Ik vond dit leuke kleurtje bij Hema (Tough Tuesday, 013). Het is een een combinatie tussen oud roze en paars, een goede kleur voor elk seizoen. Deze nagellak ik niet duur en met een goede base coat (en eventueel top coat) blijft ze ook nog eens lang zitten.  Win-win situatie! 

 

 

Dekbedovertrek |  Na al die koude maanden is het tijd om dat dikke dekbed aan de kant te schuiven en te vervangen door een fris en vrolijk nieuw laken. Ik vond er een bij Zara home. Voor degene die het niet weten: lichtgroen is mijn favoriete kleur en dat samen met de koraal-print vormt samen een fleurig plaatje!

 
Startset creatief handletteren | Ik was al en hele tijd nieuwsgierig naar kalligrafie en creatief handletteren en wilde het graag eens uitproberen. Toen zag ik een startset dat in een keer al het nodige materiaal bevatte, zodat ik meteen al de benodigde pennen had, wat ik heel handig vind. Binnenkort kan je nog een aparte blogpost verwachten gewijd aan de set en wat ik nu vind van creatief handletteren. 

 

 

Wat geeft jou een lente-gevoel?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now