© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

D u r f

20.03.2017

 

 "Je leeft maar een keer." Een wel bekend motto met veel waarheid in. Ik kan wel van mezelf zeggen dat ik een levensgenieter ben. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle dingen die ik mag meemaken, maar daar stopt het niet. Ik wil alles uit het leven halen en zoveel mogelijk dingen ontdekken en ervaren. Maar soms worden we als mens een beetje belemmerd door angsten of onzekerheden of door het idee dat we geen tijd hebben, terwijl (laten we even eerlijk zijn) het een kwestie is van tijd maken. Ik wil hier een eind aan maken en daarom start ik een nieuw project; Durf.

 

Wat is Durf? | 'Durf' wordt een project waarin ik mezelf en ook jullie ga uitdagen. Dit kan van kleine tot grote dingen gaan en ook de tijdspanne kan verschillen van uitdaging tot uitdaging. Ook wil ik met DURF dingen doen die ik al tijden wil uitproberen, maar waar ik nooit toe kom. Zo wil ik leren pottenbakken, handletteren, een bullet journal bijhouden en nog veel meer! 

 

Waarom? | Ik wil nieuwe ervaringen opdoen en op deze manier misschien wel nieuwe hobby's ontdekken. En zo niet? Dan heb ik het tenminste geprobeerd. Met de uitdagingen wil ik vooral mijn grenzen verleggen. Dingen doen die ik anders niet zo snel zou doen of om bewuster te leven, alsook slechte gewoontes afleren. ;)

 

Doe je mee? | Samen sta je sterk! Dus als je denkt: deze uitdaging ligt me wel of hier zou ik stiekem ook aan moeten werken, houd je dan vooral niet in en doe mee! Na elke uitdaging ga ik mijn ervaringen met jullie delen en ik wil ook zeker jullie verhalen horen! Aarzel niet om ze te delen in de reacties of me een berichtje te sturen! Ik luister graag!

 

Dit was het voor nu. Mijn eerste uitdaging komt binnenkort online en ik kan je beloven dat het een goede wordt! Hopelijk hebben jullie zin om mee te doen! Tot snel!

 

Welke hobby's wil jij eens uitproberen?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now