© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Lente in aantocht

12.03.2017

 

 ___Lente___

 

De wereld ontwaakt

De lampen doven, maar het licht gaat aan

Een koor aan fluisteringen en gezang treedt op

 

Haar wappert in de frisse wind

Rokjes dansen met iedere beweging

Voeten spelen in ‘t groene gras

Een confetti van sproeten op het gezicht

 

Lente

 

 

Het is maart en dat betekent dat de lente in aantocht is! Na een hele week door de regen te moeten fietsen is het eindelijk zonnig weer! Sommigen van jullie weten het misschien al, maar de lente is -zonder twijfel- mijn favoriete seizoen. Het is alsof de wereld weer ontwaakt uit haar winterslaap. Iedereen is weer wat vrolijker, ik krijg weer nieuwe energie en ben een stuk productiever. Maar dat zijn lang niet de enige redenen, ik kan nog duizend redenen bedenken waarom ik van de lente houd

 

En ook al is het officieel nog geen lente en komen er ongetwijfeld nog vele regenachtige dagen. Het is wel het einde van de grauwe, donkere dagen, waarop je niet meer uit je bed wil komen.  De lente is in aantocht en dat geeft me energie en veel inspiratie. Dit korte schrijfsel kwam dan ook voort uit mijn liefde voor het voorjaar. Want de wereld is nooit zo mooi als tijdens de lente!

 

 

Wat is jouw favoriete seizoen?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now