© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Spoken | schrijfsels

18.02.2017

Iets waar ik in het nieuwe jaar meer tijd voor wil vrijmaken, is gedichtjes schrijven. Ik vind het ontzettend ontspannend om gewoon even rustig op mijn bed te gaan zitten, muziek op de achtergrond en even gedachten op een rijtje zetten.  Geniet ook jij even van dit gedichtje.

Spoken

 

Spoken dwalen rond in mijn hoofd

beheersen mijn gedachten

laten hun sporen achter

Tranen in overvloed

ze verdrijven mijn mooie dromen

en behouden de angst

de angst om je te verliezen

De spoken houden me wakker...

 

 

-xxx-

 

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now