© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

PS Ik hou nog steeds van je

08.02.2017

 Het is al een hele tijd geleden dat ik een recensie schreef op mijn blog. Niet omdat niet meer veel lees, in tegendeel, maar wel omdat mijn recensies maandelijks verschijnen op MustMagazine! Dus als je graag meer recensies wil lezen, neem daar dan zeker een kijkje! (shameless selfpromo ;) )

Maar nu op naar mijn recensie over dit heerlijke boek!

 

Zodra ik wist dat het vervolg op Aan alle jongens van wie ik hield uit was, moest ik hem hebben! Ik heb ontzettend genoten van het romantische boek en de heerlijke schrijfstijl van Jenny Han. Dat veranderde niet met het vervolg; PS Ik hou nog steeds van je.

 

Lara Jean had niet verwacht écht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?

Aan alle jongens van wie ik hield eindigde met een brief van Lara Jean naar Peter en op dat punt begon het geweldige vervolg. Hierdoor was je als lezer meteen weer bij en zit je helemaal in het verhaal.

Door Han’s zalige schrijfstijl vlieg je door het verhaal. Het is verfrissend, gedetailleerd

 

In het tweede boek leer je de personages nóg beter kennen en ik heb echt het gevoel dat Lara Jean een vriendin van me is geworden. Ook haar zusjes komen meer aan bod in het vervolg. Het boek voelt heel realistisch aan doordat de situaties heel gewoon en alledaags zijn, desondanks is het verhaal alles behalve saai. Het komt iets trager op gang dan het eerste deel van de serie, maar dat wordt verder in het verhaal ruimschoots goed gemaakt.

 

Het verhaal is luchtig en makkelijk weg te lezen en heerlijk om bij weg te zwijmelen! Een echte aanrader voor ieder meisje dat op met een leuk boek gezellig op de bank wil kruipen en even wil wegdromen naar de wereld van Lara Jean.

 

PS Ik hou nog steeds van je gaat over liefde en voor jezelf opkomen. Een waardig vervolg op Aan alle jongens van wie ik hield. het verhaal is niet voorbij, want er komt een vervolg op het liefdesverhaal van Lara Jean en Peter. De Nederlandse titel is nog niet bekend, maar in het Engels heet het boek Always and Forever Lara Jean, ik kan niet wachten om verder te lezen over de vrolijke en dolverliefde meid, die ze is!

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now