© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Mijn Bucketlist | 2017

07.01.2017

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe bucketlist. Voornemens voelen nog al snel als een verplichting aan voor mij, maar een bucketlist bestaat uit streefdoelen en daar ben ik enorme fan van! En ik vind het geen ramp als ik die niet haal, al zou het natuurlijk super zijn mocht ik 2017 kunnen afsluiten met een volledig afgestreept lijstje!

 

SCHRIJVEN

✦ Groeien met mijn blog

✦ Een domein voor mijn blog

✦ Nieuw verhaal beginnen

✦ Een verhaal afschrijven

✦ Een gedrukte versie van Als een droom

 

PERSOONLIJK

✦ Vaker "ja" zeggen tegen nieuwe ervaringen

✦ "Nee" durven zeggen

✦ Oude vrienden terug zien

✦ Een weekendje weg met vriendinnen

✦ Een nieuwe vaardigheid aanleren

 

ERVARINGEN

✦ Op een podium staan 

✦ Een musical bijwonen

✦ Kajakken of kanoën

✦ Een nieuw land bezoeken

✦ Een nieuwe stad bezoeken 

 

 

Dit zijn de puntjes die momenteel op mijn bucketlist staan. Ik hoop dat ik ze allemaal kan afvinken tegen het einde van dit jaar. Ik weet dat ik doorheen het jaar aan nieuwe doelen en ervaringen zal denken en mijn bucketlist zo ook zal uitbreiden.

 

Wat mag zeker niet ontbreken op jouw bucketlist voor 2017?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now