© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Even op adem komen

24.12.2016

 

Rond deze tijd van het jaar kunnen we allemaal al eens last hebben van een winterdipje, maar laat dat je niet tegen houden. Soms zijn we te druk bezig met 'bezig zijn' dat we de tijd niet nemen om trots te zijn op wat we al bereikt hebben. Just keep swimming!

 

Hoewel december een heel fijne periode is, is het voornamelijk een hele drukke periode! Examens, kerstshopping, feestdagen,... Er is niet veel tijd om eens rustig stil te zitten en te reflecteren op de vorige dagen.

 

Ik ben nu eindelijk klaar met mijn proefwerken en dat is toch altijd wel en hele stressvolle periode. Ik had ook nog heel veel schoolwerk voor en tijdens de examens, wat het toch allemaal wel weer een beetje drukker maakte. In deze periode bestaan mijn dagen uit afwisselend eten, studeren en slapen en bijna geen tijd om eens echt te ontspannen. Nu de examens achter de rug zijn en ik vandaag mijn goed rapportje in ontvangst mocht nemen, is het tijd om even stoom af te blazen en op adem te komen.

 

Morgen begint alle drukte weer, want dan is het kerstavond. En voor we kunnen genieten moet er eerst gepoetst en gekookt worden en heel de dag ben je druk in de weer met alle voorbereidingen. En dan kan je de hele avond met je familie genieten. Dan is alle drukte voorbij en kan de vakantie pas écht beginnen. Misschien dat ik daarom wel zo van Kerstmis houd; om dat het een gezellige afsluiter is van een zware periode.

 

Maar dit is niet alleen belangrijk rond deze tijd van het jaar, maar het hele jaar door! Als je even moeite hebt om je hoofd boven water te houden, kijk dan eens achterom naar wat je al allemaal bereikt hebt!

 

Alvast een vrolijk kerstfeest allemaal! Geniet van de tijd met je familie en vrienden! 

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now