© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Overgelukkig en heel dankbaar!

03.12.2016

 Ik zit verbijsterd en overgelukkig achter mijn computer. Ik behaalde gisteren avond 1k reads op mijn wattpad verhaal; Als een droom! Tijd voor een feestje!

 

Voor diegene die het niet weten: ik schrijf op wattpad; een online platform voor beginnende schrijvers waar je je eigen verhalen kan delen en dat van andere kan bewonderen. Het fijne is dat je veel feedback krijgt en dus veel aan elkaar hebt. Voor vele is het ook het stapje in de richting van een echt boek uitgeven. Je kan mijn verhalen hier lezen en anders vind je het ook onder het kopje 'meer schrijfsels'. 

 

Als een droom is het een kort verhaal en eigenlijk het eerste werk waarbij ik regelmatig update en ook echt trots op ben. Op dit ogenblik is het verhaal zo goed als afgerond, nog maar twee stukjes te gaan! Het zal het eerste verhaal op wattpad zijn dat af is en dat geeft veel voldoening.

 

Ik had nog niet gezien dat 1k had bereikt, maar kreeg een super lief berichtje van @Writeriris (neem zeker ook een kijkje bij haar), waarin ze me feliciteerde. Snel keek ik naar mijn statistieken en toen zag ik het; 1OOO reads! Ik ben echt verbijsterd! Het is zo'n mijlpaal! Het voelt echt super om te weten dat zoveel mensen mijn verhaal gelezen hebben en het goed vonden. 

En mijn geluk hield niet op toen ik deze ochtend een tweede verrassing zag. Als een droom staat namelijk op de 22ste plaats in de ranglijst voor kort verhalen! Dat is een nieuw record! Momenteel leef ik in een grote bubbel van geluk!

 

Ik weet dat er heel veel verhalen zijn met een heleboel meer reads, maar dat kan mij niet schelen. Ik schrijf nog niet zo lang op wattpad en ben dankbaar voor elke stem en elke lieve comment.

 

Hierbij wil dan ook mijn mama bedanken, omdat ze mij steunt in al mijn grote dromen. En natuurlijk alle lezers van mijn verhaal, omdat ik zonder jullie hier niet zou zitten met zo'n reuzegrote glimlach op mijn gezicht. En ook jullie; de lezers van mijn blog. Want ik word ook ontzettend blij van jullie reacties en jullie steun. Bedankt! 

 

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now