© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Valencia | In Beeld

20.11.2016

 Tijdens de herfstvakantie bracht ik voor het eerst een bezoekje aan de prachtige stad Valencia! Valencia heeft een oude stad met de typische romaanse gebouwen, maar er is ook een heel modern gedeelte met adembenemende architectuur! Beide zijn zeker en vast de moeite waard om eens te bezoeken. Neem samen met mij een kijkje in Valencia!

 

Ik ben heel dankbaar dat ik deze mooie Spaanse stad heb mogen bezoeken. Het was mijn eerste echte citytrip en ik heb de smaak nu echt wel te pakken gekregen en kan niet wachten om een volgende stad te ontdekken!  
Zijn jullie ooit al eens in Valencia geweest? Of weten jullie nog leuke steden die het bezoeken waard zijn?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now