© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Ik, maar dan in 15 woorden

15.10.2016

 Jezelf beschrijven in enkele woorden, het is verrassend moeilijk. Je zou verwachten dat je een heleboel woorden zou weten om jezelf te beschrijven, aangezien niemand je beter kent dan jezelf. Toch was dit een behoorlijk moeilijke opdracht, maar wel leuk om te doen. Dit ben ik in vijftien woorden.

 

 

● vrolijk ●

 

 

●  perfectionistisch ●

 

 

● creatief ●

 

 

● eerlijk ●

 

 

● muziekliefhebber ●

 

 

● plichtbewust ●

 

 

● levensgenieter ●

 

 

● leergierig ●

 

 

● danser ● 

 

 

● gevoelig ●

 

 

● doorzetter ●

 

 

● verlegen ●

 

 

● optimistisch ●

 

 

● avontuurlijk ●

 

 

● betrouwbaar●

 

 

 

Ziezo, dit ben ik in vijftien woorden. Hopelijk hebben jullie mij op deze manier toch een beetje beter leren kennen. Ik heb nog steeds het gevoel dat er woorden ontbreken, maar mijn inspiratie is momenteel even op. Ik raad iedereen aan om dit ook eens te proberen, een hele leuke uitdaging! 

 

Hoe zou jij jezelf beschrijven in enkele woorden?

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now