© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

No words tag

07.10.2016

No words tag, spreekt voor zich toch? Wel een uitdaging voor mij, want het allerliefst had ik onder elke foto nog een heel verhaal geschreven, maar vandaag niet. Ik moet eerlijk toegeven dat dit één van de leukste tags is, die ik ooit al gedaan heb! Het waren leuke vragen én ik had veel plezier bij het zorgvuldig uitkiezen van de juiste foto's. Genoeg gepraat nu, hopelijk genieten jullie van de foto's!

 

1. Wat is de mooiste plek op aarde waar je ooit bent geweest?

 

2. Waar gaat jouw eerstvolgende reis naartoe?

 

3. Wat is jouw favoriete seizoen?

 

4. Wat doe jij het liefst in het weekend?

 

5. Wat was de mooiste dag van je leven?

 

6. Wat is jouw lievelingseten?

 

7. Wat is jouw lievelingskledingstuk?

 

8. Wat is jouw lievelingsgadget?

 

9. Waar word je gelukkig van?

 

10. Wat vind je het leukst aan bloggen?

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now