© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Even bijpraten

26.09.2016

 Hey allemaal! Hier ben ik weer, vandaag wil ik jullie even een update geven over het hoe het met mij gaat en waarom mijn blog op een laag pitje staat. Veel leesplezier!

 

S C H O O L

Goed eerst en vooral; school is weer begonnen. Ondertussen zit ik al weer bijna een maand achter de schoolbanken en ik ben blij -en trots- dat ik kan zeggen dat het goed met mij gaat. Vorig schooljaar heb ik het heel zwaar gehad met stress en faalangst en aan het einde van het schooljaar was ik ook echt uitgeput. Ik kon niet meer goed slapen, doordat ik permanent onrustig was en ik kreeg hierdoor ook steeds meer fysieke klachten. Maar de zomervakantie heeft mij goed gedaan en mijn batterijtjes zijn weer helemaal opgeladen. Ik heb het gevoel dat ik dit jaar al veel kalmer ben, ik heb de stress onder controle en ik slaap weer goed. Laten we onze vingers kruisen dat dat zo blijft.

 

B L O G

Als je een aandachtige volger bent heb je het misschien al gemerkt, maar ik heb de lay-out van mijn blog een beetje aangepast. Geen wereldschokkende veranderingen, maar ik heb het kopje 'meer schrijfsel' opgesplitst in Wattpad en De leesfabriek aan de hand van een subkopje. Dat wild eik al een hele tijd doen aangezien ik het een beetje onoverzichtelijk begon te vinden. Hopelijk is nu allemaal een beetje gestructureerde. Als je zin hebt kan je meteen even een kijkje nemen, aangezien mijn recensie van De Jacht van Meghan Sheperd net online is gekomen op de site van De Leesfabriek. Voor degene die zich afvragen of ik ook op mijn blog nog recensies zal plaatsten, is het antwoord ja. Ik zal hier nog steeds recensies plaatsen alleen minder regelmatig, omdat ik ook schrijf voor De Leesfabriek en ik niet dezelfde recensie op mijn blog wil plaatsen.

 

T O N E E L

Veel van mijn vrije tijd gaat de laatste tijd ook naar repetities voor een toneelvoorstelling waarin ik eind november meespeel. Ik vind het heel leuk, maar momenteel gaan veel van mijn avonden daaraan op en daardoor heb ik dus minder tijd om te bloggen ook omdat ik nog huiswerk en dergelijke heb. Maar ik ben van plan om terug aan het bloggen te gaan, want het is nog maar een paar weken geleden dat ik iets postte maar ik mis het nu al. 

 

 

Volg me zeker op bloglovin' dan ben je gewaarschuwd als ik een artikeltje plaats en in de tussentijd kan je boeken van mij lezen op wattpad (Als een Droom staat momenteel op de 59ste plaats in de categorie kort verhalen!) of recensies van mij lezen op de site van De Leesfabriek. (#shameless selfpromo)

 

Veel liefs en tot binnenkort!

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now