© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

6 productieve dingen die je kan doen in minder dan 10 min.

05.08.2016

 

Je kent het wel, van die nutteloze minuten waarop je wacht op een vriendin die weer eens te laat is of je hebt nog wat tijd over voor je naar je werk vertrekt,... Minuten waarop je anders voor de zoveelste keer je instagram nog eens bekijkt of nog snel een snapchat stuurt. Je kan deze kleine momenten ook beter benutten, door iets productief te doen. Vandaag deel ik met jullie zes dingen die je kan doen in minder dan tien minuten.

 

1. Opruimen

Ja, ik weet het, niet meteen het leukste werkje. Maar het zou je verbazen wat je op tien minuten krijgt opgeruimd. Alles ziet er meteen veel ordelijker uit en je kan trots zijn op jezelf!

 

 

2. To-do lijstje bijwerken

Een to-do lijstje is ideaal voor je productiviteit, maar af en toe moet het eens bijgewerkt worden. Dingen die je gedaan hebt, kan je afvinken en je kan nieuwe taken toevoegen. Deze kleine momenten zijn daar perfect voor.

 

 

3. Verwijder foto's

Tegenwoordig hebben we honderden, misschien zelfs duizenden foto's en screenshots op onze smartphone staan, neem even de tijd en verwijder de overbodige. Heb je die screenshot van de route naar dat koffietentje nog nodig? Nope? Delete please!

 

4. Mailbox opruimen & sorteren

Je hebt maar een paar minuutjes nodig om sommige e-mails in het juiste mapje te plaatsen en -net zoals bij je foto's- de overbodige te verwijderen.  Neem ook meteen even de tijd om je uit te schrijven voor al die nieuwsbrieven die je nooit leest.

 

 

5. Drink een glas water

Onlangs plaatste ik een post, waarin ik tips gaf om meer water te drinken. Een extra glaasje water per dag doet wonderen. Je vindt de tips hier.

 

 

6. Bedanken

Heeft iemand je erg geholpen de laatste tijd? Neem de tijd om ze daar voor te bedanken. Bel eventjes of stuur ze een berichtje. Maak de wereld weer een beetje mooier.


 

Ziezo dat waren mijn tips. Hopelijk helpt het jullie een beetje en deel je eigen tips zeker in de comments

 

-xxx-

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now