© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

The Ice Cream Tag

14.07.2016

 In teken van de vakantie en de zomer doe ik vandaag de Ice Cream tag. Allemaal vragen over ijs! Hmmm... Wat geeft je nu nog een groter vakantiegevoel dan ijsjes? De tag is bedacht door Laura. Terwijl je dit leest ben ik op vakantie in Italië en hopelijk aan het smikkelen van een heerlijk ijsje!

 

❤ Wat is je favoriete ijsje? 

Oh, meteen zo'n moeilijke vraag. Ik ben een grote fan van Cornetto's en Magnums (zeker die met nootjes!), maar je mag zeker ook altijd wakker maken voor een hoorntje met schepijs. 

 

❤ Wat is je favoriete topping op softijs? 

Ik ben helemaal niet zo'n fan van softijs... Maar ik ben een fan van disco-bolletjes op mijn ijs en warme chocoladesaus is ook altijd overheerlijk!

 

❤ Welk ijsje vind je totaal niet lekker? 

Dat weet ik eigenlijk niet echt. Ik ben een echt gewoontedier en bestel dus bijna altijd hetzelfde. Ik zou eigenlijk eens wat meer smaken moeten proberen, maar als ik vind dat iets niet lekker lijkt zal ik het ook niet op mijn hoorntje doen, want dat zou verspilling zijn van ijs. Een smaak die nu erg populair is maar die mij totaal niet lekker lijkt, is karamel met zeezout.

 

❤ Ben je meer een liefhebber van softijs, schepijs of waterijs? 

Wel zoals ik al zei ben ik geen fan van softijs. Waterijs kan wel eens lekker zijn, maar ik zal bijna altijd roomijs/schepijs kiezen. Dat vind ik nu eenmaal het lekkerst en er is heel veel keuze.

 

❤ Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan? 

Een grote coupe met chocolade-, vanille- en framboosijs. Overgoten met warme chocoladesaus en dan een koekje erbij. Ja, dat klinkt goed! Niet super speciaal, maar wel lekker.

 

❤ Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?

Geen idee. Ik eet wel veel ijsjes tijdens de zomermaanden, maar -tja- wat is veel? Laten we zeggen dat dat afhankelijk is van het weer, mijn vakantiebestemming.

 

❤ Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje? 

Euhm, chocolade, vanille en aardbei, lekker basic. Al varieer ik wel tussen een paar smaken zoals stracciatella, framboos, ...

 

❤ Wat voor ijs at je als kind graag?

Voornamelijk chocolade en vanille, de gewone smaken. Wat wel grappig is, is dat ik als kind geen aardbei-ijs lustte en nu eet ik het zelfs heel graag. Je smaak veranderd dus duidelijk als je ouder wordt.

 

 

Ik heb hier zo'n honger van gekregen! Wat is jullie favoriete ijsje?

 

-xxx-

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now