© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

In beeld | Costa Rica

10.07.2016

Vandaag laat ik jullie na Australië nu ook Costa Rica zien en dat aan de hand van foto's die ik trok toen ik daar was. Ik bezocht dit Zuid-Amerikaans land in 2012 en ik zou heel graag nog eens terug gaan. Alles is daar zó groen en de mensen zijn super vriendelijk en erg begaan met de natuur. Hopelijk maakt deze post de reismicrobes in jullie los en misschien wordt Costa Rica wel je volgende vakantiebestemming... Geniet van Costa Rica in beeld!

 

-xxx-

 

 

Disclaimer:

Al de foto's in deze blogpost zijn door mijzelf gemaakt en mogen dan ook niet zonder mijn toestemming gebruikt worden.

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now