© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Nieuwe schoentjes!

22.04.2016

 

Yes, ik heb nieuwe schoentjes! Ik zit hier nu met een enorme glimlach op mijn gezicht geplakt, want ik word telkens weer blij als ik naar mijn schoenen kijk. Door de vrolijke kleurtjes en het het leuke bloemenpatroon krijg ik meteen een zomergevoel! 

 

 

Schoenen vinden is voor mij niet altijd even gemakkelijk. Mijn voeten zijn namelijk niet precies even groot, dus moet ik altijd een aantal verschillende maten proberen. Dan is hij weer te groot aan de ene voet en dan knelt hij weer aan de andere. Ook deze keer was het niet anders, maar gelukkig kwam het allemaal goed.

 

De schoenen zijn van een materiaal gemaakt dat gemakkelijk afwasbaar is (pluspunt!). Ze hebben ook een iets dikkere zool, waardoor ik er uren op kan lopen zonder dat mijn voeten pijn gaan doen. 

 

Ik was eerst wat onzeker over de drukke print, maar ik heb voornamelijk broeken met een effen kleur dus ook dat vormde geen probleem.  De koperkleurige details maken het plaatje helemaal af!

 

 

 Ja, ik ben dolblij met mijn nieuwe pareltjes!  Ze stappen heel comfortabel en zien er super vrolijk uit. I love them! 

 

 

-xxx-

 

 

 

 

 

 Disclaimer:

- Ik probeer niet om op te scheppen op één of andere manier, maar schreef dit als inspiratiebron.

- Alle foto's in deze post zijn mijn eigendom en mogen niet zonder mijn toestemming gebruikt worden

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now