© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Een nieuw begin

22.01.2016

Wauw! Het is ongelooflijk! Ik heb mijn eigen blog opgestart. Het is iets wat ik altijd al heb willen doen, maar nooit echt gedacht had dat ik het zou doen. Ik wist niet altijd goed wat ik er in zou zetten, ik was bang dat niemand het zou lezen,... 

Ik hoor trouwens altijd graag van jullie. Als je feedback,tips of vragen hebt altijd sturen! Maar natuurlijk ook als je gewoon eventjes lekker wil babbelen! ;) Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

 

Als je wat meer over mij te weten wil komen moet je het onderdeel 'over mij' maar eens aanklikken. Mijn bedoeling is om op deze blog stukjes te schrijven die ontspannend kunnen zijn of interessant voor in het leven. Haha dat laatste klonk nogal diepzinnig.  Ik zal hier ook af en toe tips, quotes,... opzetten. Dit wordt een plaats om te ontspannen, dus zet je goed, lees en geniet!

 

Hopelijk genieten jullie van mijn blog en kan het soms ook een beetje nuttig zijn.

 

Veel liefs,

Laurine

-xxx-

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now