© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

5x romantische films

14.02.2016

Omdat het vandaag valentijn is, ga ik het hebben over een aantal romantische films. Of je nu samen met je geliefde of alleen op de bank zit vanavond, we kijken allemaal van tijd tot tijd wel eens graag een romantische film. 

 

We kennen allemaal de -oh zo- bekende films zoals The Notebook, maar vandaag ga ik het hebben over een paar die je misschien nog niet kent of waar je niet meteen aan dacht.

 

 

In 1908 werd Adaline geboren en 29 jaar later krijgt ze door noodweer een auto-ongeluk waarbij haar auto te water raakt. Als Adaline getroffen wordt door de bliksem, wordt ze immuun voor tijd. Jaren lang leeft ze in eenzaamheid. Als Adaline acht decennia na het ongeluk Ellis op een feestje ontmoet, verandert echter alles.

 

Dit is persoonlijk een van mijn favoriete films. Romantisch met af en toe onthullende twists. Deze film met Blake Lively en Michiel Huisman is een echte aanrader!

 

 

Twee goede vrienden, Julianne en Michael, hebben beloofd met elkaar te trouwen als ze niemand vinden voor hun 28e verjaardag. Maar enkele dagen voordat de belofte in vervulling gaat, staat Michael op het punt te trouwen. Het is pas dan dat Julianne zich realiseert dat ze van Michael houdt en ze gaat er alles doen om het huwelijk tegen te houden.

 

An oldie but a goldie ;) Dit is echt een klassieker.

 

 

Anna Scott is de meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto staat op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker is de eigenaar van een slechtlopend reisboekenwinkeltje in Notting Hill. Hij leidt een rustig leventje, weliswaar met een knotsgekke medebewoner, Spike.  Sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje.

Beiden missen ze iets - of iemand - in hun leven. Als Anna's en Williams paden elkaar onverwacht kruisen, is romantiek wel het laatste waaraan ze denken. Of toch? Want in Notting Hill is de liefde onvoorspelbaar.

 

Nog eentje met Julia Roberts in de hoofdrol. Dit is een film die je simpelweg moet gezien hebben.

Henry komt erachter een genetische afwijking te hebben waardoor hij vaak, buiten zijn wil en zonder tijdmachine, door de tijd reist. Hij kan niets meenemen: de kleren die hij draagt en wat hij in zijn handen heeft vallen op de grond. Zijn eerste zorg is dan om kleding te pakken te krijgen, of desnoods een handdoek om om te slaan. Hij ontmoet daarbij het jonge meisje Claire, dat hem op zijn verzoek haar picknickkleed leent om om te slaan. Een andere keer ontmoet hij de volwassen Claire, en ze trouwen. Omdat hij niet in de hand heeft wanneer en hoe hij door de tijd reist is zijn relatie met haar tamelijk gecompliceerd.

 

Een film waar je je aandacht wel een beetje moet bijhouden, maar deze film met Rachel McAddams en Eric Bana is om bij weg te dromen.

 

 

Zoë droomt van de Ware Jacob vinden, trouwen en een baby. Maar dat hoeft niet per se in die volgorde. Ze heeft het vinden van de ware jacob opgegeven. Ze besluit om over te schakelen op haar back-up plan: geen man, wel een kind. Maar al haar plannen worden in de war gestuurd als ze Stan ontmoet. Kan ze haar zwangerschap verborgen houden tot hij klaar is voor de waarheid?

 

Een romantische film met Jennifer Lopez, die bovendien vol zit met hilarische scènes. 

 

 

 

Ziezo dit waren vijf films, die je vanavond gezellig kan bekijken. Wat zijn jullie favoriete romantische films?  Happy valentine's day!

 

-xxx-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now