© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Februari | favorieten

03.03.2016

 

Wow, februari is al weer afgelopen! 2016 gaat nu al veel te snel voorbij.  Deze maand telde een dagje extra en dat is toch wel speciaal. Ik heb wel een aantal favorieten deze maand, dus laat ik maar meteen beginnen!

 

 

- 29 februari

Misschien vind je dit raar, maar geef toe: het is toch wel speciaal? Maar één keer om de vier jaar kunnen we deze dag meemaken. Een extra dagje in het jaar om plezier te hebben en herinneringen te maken, daar zeg ik geen nee tegen.

 

 

- nieuwe gordijnen

Ik heb deze maand nieuwe gordijnen voor mijn raam kunnen hangen. Het is een grote verbetering. Ik had voordien lange crème-kleurige gordijnen. De nadelen hiervan waren dat ze omslachtig waren om te wassen en door de lengte voor mijn verwarming hingen en zo dus de warmte tegenhielden, maar het ergste van al was dat ze veel te veel licht binnenlieten. Wat is dan nog het nut van gordijnen?

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gordijnen. Het is frisser, omdat ze kleiner en korter zijn en de print geeft het eens speels en jong kantje. 

 

 

- Kinder délice

Ook deze maand heb ik een nieuwe favoriete lekkernij en deze keer is dat de délice reep van Kinder (het merk dat we allemaal kennen van de surprise eitjes).

Het bevat veel chocolade (wat ik persoonlijk gewéldig vind) en een melk laagje.

De zachte mousse maakt het zo'n aangenaam tussendoortje, dat de calorietjes niet uitmaken!

 

 

 

- Salopet/overal van New Look

Ik kocht deze maand een salopet. Vorige zomer kocht ik er één met korte pijpen en ik droeg het zoveel dat ik besloot om deze met lange pijpen aan te schaffen. En wat vind ik hem leuk! Ik kreeg er leuke complimentjes op en zelf vind ik dat het een outfit vrolijk en speels maakt.

Je kan hem hier terugvinden.

 

 

- Calm

Een app die ik deze maand ontdekte was Calm. Dit is een app die je helpt om tot rust te komen en het geeft je de mogelijkheid om eventjes te mediteren met achtergrondgeluiden zoals: de golven van de zee, regen, een regenwoud,... Voor ieders wat wils dus. De oefeningen zijn voornamelijk ademhalingsoefeningen.  Je kan ook kiezen voor eenmalige sessies of sessies van zeven dagen of 21 dagen. 

 

 

 

- boek: Extreem Luid & Ongelooflijk Dichtbij

Een van mijn favoriete boeken van deze maand is Extreem Luid en Ongelooflijk Dichtbij van Jonathan Safran Four. Buiten de lange titel is het ook echt een fantastisch boek. Het is een heel andere manier van schrijven. Het boek was verrassend en zette me aan het denken. Mijn recensie over dit boek vind je hier.

 

 

 

 

- boek: The Cage

Een tweede boek voor deze maand (jeej, ik heb veel kunnen lezen deze maand) is The Cage van Meghan Sheperd. Dit is zo'n boek dat je niet meer wil wegleggen eens je begint te lezen. Het blijft je doorheen heel het boek verrassen en ook het verhaal zelf is uniek. Ik was bang dat het boek te veel science-fiction zou zijn, maar in tegendeel. Ook van dit boek heb ik een recensie geschreven. Deze vind je hier.

 

 

 

 

 

Dit waren mijn favorieten deze maand. Ik kijk erg uit naar maart, want er staan veel leuke dingen op het programma. :) Wat waren jullie favorieten van februari?

 

-xxx-

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now