© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Cartoons #girlproblems

30.01.2016

Deze geweldige cartoons zijn gemaakt door Sarah Andersen. Ze staan bekend onder de naam: Sarah's scribbles. Dit zijn er een paar die je als meisje zeker herkent. Als je er meer wil bekijken, bezoek dan Sarah haar website. 

 

http://sarahcandersen.com/ 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

 OVER MIJ 

Hey allemaal!

 

Ik ben Laurine (18), een vrolijke studente Toegepaste Taalkunde met een passie voor schrijven. Hier op mijn blog deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en tussendoor deel ik mijn tips en al het moois dat mijn pad kruist.

Veel leesplezier!

-xxx-

ANDERE LEUKE ARTIKELS
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now