© Laurinemin

Alle teksten op deze blog behoren toe aan de eigenaar van deze website. Geen enkele tekst mag verspreid of gekopieerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

OVER MIJ & MIJN BLOG

Hey allemaal!

Ik ben Laurine; een vrolijk meisje van negentien. Ik ben een levensgenieter die probeert van iedere dag iets moois te maken. Ik word onder andere blij van dansen, anderen helpen, kiwi’s, oneindig veel boeken lezen, nieuwe dingen ontdekken, cello spelen en zonnig weer! Daarbuiten koester ik een enorme liefde voor reizen en zou ik het liefst de hele wereld ontdekken. Het is dan ook een grote droom van mij om ooit in het buitenland te kunnen studeren.

 

Ik studeer toegepaste taalkunde (Nederlands, Engels en Spaans) en dat is waarschijnlijk een van de beste beslissingen die ik ooit gemaakt heb. Met deze studie kan ik mijn talenkennis uitbreiden wat enerzijds van pas komt bij al dat reizen, maar tegelijkertijd is het weer een stap in de goede richting van mijn schrijversdroom. Net zoals deze blog een manier is om te kunnen schrijven, doe ik dat ook nog op andere plekken op het internet. Zo schrijf ik regelmatig recensies voor MustMagazine. En als je een voorproefje wil van de verhalen die ik schrijf, dan kan je die terugvinden op Wattpad. Nieuwsgierig? Je vindt alles terug onder het kopje “meer schrijfsels”.

 

Op mijn kleine stukje van het internet deel ik mijn weg naar het bereiken van mijn dromen en in de tussentijd deel ik mijn kleine successen en de obstakels die daarmee gepaard gaan. Iedere donderdag en zondag kan je artikels vinden over lifestyle, positiviteit, productiviteit en al het andere wat mijn pad kruist in het leven en dat me blij maakt! Ik deel mijn tips om te achterhalen wat jouw dromen zijn en hoe jij ze kan waarmaken.

Neem gerust een kijkje!

Liefs,

LAURINE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now